Μαμά, μπαμπά ελάτε να παίξουμε μαζί.

Η παρατήρηση και η αναζήτηση νέων τρόπων επικοινωνίας με οδηγό το παιχνίδι των παιδιών μας, μαζί τους αλλά και χώρια. Για μέλλουσες μητέρες και για γονείς με παιδιά βρεφικής, προσχολικής ηλικίας.

Εισηγήτρια: Δάφνη Μπαρόν, Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας

«Ο χρόνος τρέχει…. Μα ο μικρός πρίγκιπας και η μικρή νεράιδα θέλουν πολύ να παίξουν με τον μπαμπά και την μαμά… αλλά πώς; Αφού εκείνοι δεν έχουν πολύ χρόνο… πρέπει να πάνε στην  δουλειά, να τακτοποιήσουν το σπίτι, να μαγειρέψουν και χίλια δύο… και όμως θα τα καταφέρουν!….»

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά μας, να παίξουμε μαζί τους αλλά και να οργανώσουμε από κοινού το χώρο τους και το παιχνίδι τους είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη. Εξάλλου τα ίδια τα παιδία αναζητούν από μικρή ηλικία μια ουσιαστική και ποιοτική επαφή με τους γονείς τους.

Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψουμε μαζί το μαγικό κόσμο των μικρών παιδιών… από νεογέννητα μέχρι και τα πρώτα σχολικά τους βήματα. Το ταξίδι ξεκινά…

Οκτώ δίωρες συναντήσεις  για γονείς βασισμένες στην θεωρία της παρατήρησης, οργάνωση παιδικού δωματίου, σημασία του ελευθέρου παιχνιδιού, δημιουργία εργαστηρίων μέσα στο σπίτι.

Έναρξη σεμιναρίων: Από Οκτώβριο του 2015

φιλική συμμετοχή 80 ευρώ.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής 

Βρείτε όλες τις δραστηριότητες μας εδώ!!

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

captcha